CC-9B

Pondok Description:

CC-9B Fungsi. Iceless, cooler, ngarambat gampang tanpa sistem és cooling Electric, plugs kana mobil 12V DC outlet 230V convertor catu daya kaasup (220 ~ 240V kana adaptor aman di jero rohangan) No és ngajadikeun meresihan gampang, konfigurasi ngajadikeun aksés tetep gampang tiis, salami aya sumber kakuatan cooler Iceless mertahankeun suhu 15 ~ 18 cooler ti sabudeureun hawa, maksimum kinerja warmer ka 65 ° C ku set-titik thermostat konsumsi power 48 watt hiji cecekelan, bahan: ABS


  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    CC-9B

    Fungsi. 

    Iceless, cooler, ngarambat gampang tanpa és

    Sistim cooling listrik, plugs kana mobil 12V DC outlet

    kakuatan suplai 230V convertor kaasup

    (220 ~ 240V kana adaptor aman di jero rohangan)

    No és ngajadikeun meresihan gampang, konfigurasi ngajadikeun aksés gampang

    Tetep tiis, salami aya sumber kakuatan

    cooler Iceless mertahankeun suhu 15 ~ 18 cooler ti

    hawa sakurilingna, kinerja maksimum warmer ka

    65 ° C ku set-titik thermostat

    konsumsi kakuatan 48 watt

    Hiji cecekelan, bahan: ABS


  • Saméméhna:
  • Hareup: