CC-9B

Short Description:

CC-9B Fungsi. Iceless, adhem, lelungan gampang tanpa sistem es cooling Electric, Gauges menyang mobil 12V DC stopkontak 230V convertor sumber daya klebu (220 ~ 240V menyang adaptor aman ing jero ruangan) Ora es ndadekake reresik gampang, konfigurasi ndadekake akses tetep gampang kadhemen, anggere ana sumber daya adhem Iceless njogo suhu 15 ~ 18 adhem saka lingkungan suhu, maksimum kinerja rodok anget kanggo 65 ° C dening pesawat-titik panas konsumsi daya 48 watt One nangani, materi: ABS


  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    CC-9B

    Fungsi. 

    Iceless, adhem, lelungan gampang tanpa es

    sistem cooling Electric, Gauges menyang mobil 12V DC outlet

    sumber daya 230V convertor klebu

    (220 ~ 240V menyang adaptor aman ing jero ruangan)

    Ora es ndadekake reresik gampang, konfigurasi ndadekake akses gampang

    Tetep kadhemen, anggere ana sumber daya

    adhem Iceless njogo suhu 15 ~ 18 adhem saka

    suhu lingkungan, kinerja maksimum rodok anget kanggo

    65 ° C dening pesawat-titik panas

    konsumsi daya 48 watt

    Salah nangani, materi: ABS


  • Previous:
  • Next: