Gambar Company

d856b8d7

N ingbo Rykay Co., Ltd. wis speacialized ing prodhuksi mini kulkas & car adhem & kothak rodok anget, Edo es, bir adhem, etc. We duwe pengalaman luwih saka 16 taun ing bidang iki.

W e wis dibangun sesambetan bekerja kuwat lan dawa karo jumlahe gedhe tenan saka perusahaan ing bisnis iki jaban rangkah. Layanan Langsung lan spesialis sawise-sale diwenehake dening grup konsultan kita wis seneng panuku kita. Info rinci lan paramèter saka barang dagangan bakal mbokmenawa bakal dikirim menyang sampeyan kanggo maksud apa pepek ngakoni. Conto Free bisa dikirim lan perusahaan mriksa metu perusahaan kita.

O perusahaan ur wis teka kanggo njupuk wangun karo pembangunan stabil lan pionir account spirits.Our RYKAY cooling electrical lan unit panas lan fridges mobil sing digawe karo bahan banget, teknologi, desain atraktif, stabil lan kualitas dipercaya, lt adopts AC / DC kanggo daya sumber lan gampang kanggo nindakake. Produk sing populer didol kanggo Jepang. Korea Kidul, USA, UK, Australia, etc. item Kita uga ditampa dening pelanggan.

About Rykay

Our company welcome pelanggan lawas lan anyar kanggo kerjasama bisnis.